Tennisseizoen 2023 is officieel geopend

25 maart 2023


Vanaf vandaag, zaterdag 25 maart, is het tennisseizoen 2023 officieel van start gegaan. In een record tempo werden vanmorgen zowel de banen als het clubgebouw weer in gereedheid gebracht. Gaaf om te zien dat er veel leden aanwezig waren om te helpen, van jong tot oud. Mede hierdoor hebben we met elkaar veel werk verricht om vanaf nu weer lekker te kunnen gaan tennissen! 

Vanaf nu kan er dus ook weer afgehangen worden om vrij te spelen. (Let op! In het begin kunnen de banen nog zacht zijn. Herstel eventueel gemaakte gaten door dit weer goed aan te stampen!!) Tot vrijdag 31 maart is er alleen nog geen bardienst. Vanaf vrijdag 31 maart start de voorjaarscompetitie en zal er ook weer bardienst aanwezig zijn. 

Openingsactiviteit vrijdag 31 maart 19.30u
Om het seizoen weer gezellig met elkaar af te trappen is iedereen welkom om op vrijdagavond 31 maart om gezellig een balletje te komen slaan. Tijdens de openingsactiviteit gaan we met elkaar de baan op om weer even warm te draaien voor het nieuwe tennisseizoen. Tussendoor is er uiteraard ruimte voor een lekker hapje en drankje. Inschrijven kan via deze link! (klik hier).

Dank voor iedereen die vanmorgen heeft geholpen met het klaar maken van het park. Laten we er weer een fantasticht seizoen van maken. Tot op de baan.


Nieuwscategorieën


Reacties

Er zijn nog geen reacties op nieuwsberichten.
Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen