Strooplikkertoernooi

06 juni 2019


Strooplikkertoernooi 50+: doet u ook mee?

Van maandag 1 juli tot en met vrijdag 5 juli organiseren we overdag het Strooplikkertoernooi 50+. Dit toernooi is voor tennissers die niet alleen van het spelletje houden, maar vooral ook van gezelligheid. Naast het gebruikelijke tennistoernooi organiseren wij voor de deelnemers op dinsdag tot en met donderdag van 16.00 tot 17.00 weer voor een gezellig momentje. Een moment waarop u kunt genieten van een hapje en een drankje en met elkaar tennis of andere ervaringen kunt delen. Als thema is gekozen voor “Zomerspektakel”. Het terras wordt dit middagen als Costa del Langeraar ingericht.

Lijkt het u wat? Inschrijven kan nog tot en met zondag 16 juni via https://mijnknltb.toernooi.nl/. Hoe meer deelnemers, hoe gezelliger! Bij het maken van de poule indelingen houden we rekening met uw speelsterkte. Wanneer u niet alle dagen beschikbaar bent, dan kunt u dat aangeven bij uw aanmelding.

Wij zijn er klaar voor om u te ontvangen op ons tenniscomplex in Langeraar.

Meer weten over het Strooplikkertoernooi? Kijk dan op onze website www.tclangeraar.nl. of op www.strooplikkertoernooi.com voor actuele informatie.

Of neem contact op met Ilonka Wijfje of Wilma van Tol. Zij kunnen al uw vragen beantwoorden en eventueel met u mee zoeken naar geschikte speelpartner.

 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 172 603 730

Langeraar

Achtmorgenpad 1
2461 PX Langeraar