Nieuw bestuur TC Langeraar

10 maart 2022


Graag willen wij jullie voorstellen aan het nieuwe bestuur dat vanaf dit seizoen staat te popelen om aan de slag te gaan! Veel plezier met het lezen van de voorstelstukjes en hopelijk zien wij iedereen snel op de tennisbaan. 


Hoi! Mijn naam is Daan van der Pijl, 29 jaar en op dit moment woonachtig in Rijsenhout. Van kinds af aan ben ik al lid van onze mooie tennisvereniging en ik kom er nog steeds erg graag! Doordeweeks ben ik als Projectmanager werkzaam bij Alliander, waar ik verantwoordelijk ben voor grote civiele infra projecten die de energietransitie mogelijk maken. Na het werk kun je me terugvinden op de racefiets en bij de voetbal of tennis. De afgelopen 10 jaar ben ik actief geweest in de Open Toernooi Commissie en heb hier altijd veel plezier en voldoening uitgehaald. Als voorzitter van het nieuwe bestuur is plezier wat mij betreft de basis voor het realiseren van een mooie, leefbare en toegankelijke club, waar eenieder zich thuis en welkom voelt.

Mijn naam is Marco Sassen,Sinds kort de trotse vice voorzitter van Tennis Club Langeraar. Ik ben 31 jaar, opgegroeid in Papenveer en sinds vorig jaar woonachtig in Langeraar. Doordeweeks ben ik actief als fysiotherapeut in sportcentrum Amstelhof. Ook bij voetbalvereniging Altior ben ik op donderdagavond en zondag actief als fysio/verzorger. Ik ben in de jeugd al lid geweest van onze tennisvereniging maar ben 3 jaar geleden weer aangestoken met het tennisvirus door de schoonfamilie Hoogeveen. Binnen het bestuur wil ik me vooral bezig gaan houden met de sponsorwerving en de sociale media. Ik heb ontzettend veel zin om aan de slag te gaan met deze enthousiaste en jonge groep om de vereniging weer nieuwe energie te geven.

Mijn naam is Danny Pieterse, 29 jaar en ik kom uit Langeraar (op dit moment woonachtig in Nieuwveen). Ik tennis al sinds mijn 6e jaar met veel plezier bij TC Langeraar. In het dagelijks leven werk ik bij Team Sportservice Haarlemmermeer & Zandvoort, ben ik graag buiten of met sport bezig en hou ik van gezelligheid. In het bestuur zal ik de functie als algemeen bestuurslid innemen en mij vooral richten op activiteiten/ evenementen en de coördinatie van vrijwilligers. Nadat ik me een aantal jaar heb ingezet in de open toernooicommissie lijkt mij deze functie in het bestuur een mooie nieuwe uitdaging. Ik heb er in ieder geval heel veel zin in om dit met deze nieuwe groep aan te gaan!

 

Hallo allemaal,

Mijn naam is Denise Wijfje en ik ben 26 jaar oud. Ik woon in Langeraar. Als kind was ik al vroeg betrokken bij de club en nooit meer weggegaan. Ik krijg energie van veel verschillende dingen doen en helpen. Doordeweeks werk ik 2 dagen als logopedist bij een peutergroep voor (jonge) kinderen met een Taalontwikkelingsstoornis en 3 dagen op een doof/slechthorende school. Ik doe dit met veel plezier. In mijn vrije tijd tennis ik graag en daarom vind ik het ook fijn dat ik iets kan gaan bijdragen in het bestuur. Ik ga de positie van secretaris op mij nemen. Ik heb er in ieder geval veel zin in. 

Mijn naam is Elise Hoogeveen en ben 28 jaar oud. Ik ben werkzaam bij ABN Amro als implementie en servicemanager Large Corporates.Sinds kort maak ik onderdeel uit van het bestuur van TC Langeraar, de club waar ik zelf al lang met veel plezier tennis. Met een hoop enthousiasme ga ik mij bezighouden met het ontwikkelen van nieuwe mogelijkheden voor op ons tennispark. Heeft u vernieuwende ideeën? Ik sta altijd open voor suggesties!

Mijn naam is Matthijs Robertz, 31 jaar en na een uitstapje in Amsterdam nu weer woonachtig in Langeraar. In het dagelijks leven ben ik werkzaam bij Aalberts Industries als Supply chain planner in Hilversum. In mijn vrije tijd ben ik graag met sport bezig en houd ik van gezelligheid.  Ik neem deel aan het bestuur als algemeen bestuurslid en zal mij daarnaast vooral richten op de faciliteiten binnen onze club. Dus mocht je leuke ideeën of opmerkingen hebben, hoor ik deze graag!

Hi, Rico van Willigen ben de nieuwe penningmeester. Woon nu 5 jaar in Langeraar en geboren in Amsterdam. Mijn hobby’s zijn Fitness en Tennis vandaar lijkt het mij leuk om meer betrokken te zijn bij de club en het nieuwe bestuur. Wij hebben er zin in, tot op de tennis. 

 

Met vriendelijke groet, 

Het bestuur

 

Nieuwscategorieën